ANATOMIA E NJERIUT PDF

Anatomia e Njeriut – Abdomeni has 4 ratings and 0 reviews. Anatomia e njeriut – Sistemi nervor qëndror has 2 ratings and 0 reviews. Anatomia e Njeriut – Kombliku has 3 ratings and 0 reviews.

Author: Ner Kazitilar
Country: Samoa
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 16 October 2008
Pages: 211
PDF File Size: 9.37 Mb
ePub File Size: 12.43 Mb
ISBN: 603-6-81525-958-6
Downloads: 8880
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Branris

Gresavenhari marked it as to-read Aug 25, Blend Gjocaj added it Apr 16, Willy marked it as to-read Sep 11, Ilirianna marked it as to-read Jun 17, Shpretka E vendosur ne anen e majte te abdomenit Shtrihet nga brinja e IX e deri te brinja e XI Vie ne kontakt me lukthin, veshken e majte dhe zorren e trashe Ka dy faqe: Adelina Arifaj marked it as to-read Jan 11, Leotrim marked it as to-read Nov 18, Arianita marked it as to-read Mar 22, Gjendet ne kokrat e grurit, orizit fasules, thjerzes etj.

Qendresa Rexhaj marked it as to-read May 10, Want to Read Currently Reading Read. Egzoon Kastrati marked it as to-read Jun 17, Erjona Krasniqi marked it as to-read Nov 25, Ajo vendoset ne pjesen e siperme te kavitetit abdominal, pjesa me e madhe e saj ze vend nen hakrun brinjor te ajatomia, ne hypocondrium dexter.

TOP Related  CCS C ILE PC PROGRAMLAMA SERDAR IEK PDF

Qendresa marked it as to-read Mar 07, Blerta Arifaj added it Feb 23, Sharxhahnemi marked it as to-read Dec 05, Be the first to ask a question about Anatomia e Njeriut – Kombliku.

Rrezon is currently reading it Nov 09, Open Preview See a Problem? This book is not yet featured on Listopia.

Dex marked it as to-read Sep 28, Melcia ka 2 buze, margos posterior dhe margos anterior. Want to Read Currently Reading Read. Facies diafragmatica eshte e lemuar, konvekse dhe aty dallojme ligamentum folciforme hepatis njdriut fikson melcine te diafragma dhe e ndan kete faqe ne lobus dexter dhe sinister.

Eshte shume i nevojshem per skeleton dhe gjymtyret ledhes. There are no discussion topics on this book yet. Blerim marked it as to-read Feb 09, ajatomia Med Kos rated it really liked it Dec 06, Trivia About Anatomia e Njeriu Beber marked it as to-read Mar 30, Luan nje rol mjaft te rendesishem ne pengimin e paksimit te sasise se gjakut ne trup.

TOP Related  ASHLAND PRICE VIKING RZSA PDF

Anatomia e Njeriut – A Dukagjin Zeqiraj added it Jan 09, Shkumbin marked it as to-read Feb 10, Si nje elektrolit ne likuidet jashte qelizes, ndihmon ne ruajtjen e presionit osmezik jashte membranes se qelizes dhe ka nje ndikim te njejte si kaliumi Brenda qelizes per aatomia natyrale te balances se ujit. Anila Aliko marked it as to-read Mar 10,